Piletimäng: võida piletid Endla etendusele

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla teatri lavastus "Sinikad".
Endla teatri lavastus "Sinikad". Foto: Andres G. Adamson

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste ja -kohtade priipääsmeid.

Kutselise Endla teatri sünnipäevakuul, 26. oktoobril saab teatri suures saalis vaadata tänavu kevadel esietendunud lavastust „Sinikad“, kus tegelasi kehastavad näitlejad Piret Laurimaa, Sepo Seeman, Karin Tammaru, Jaan Rekkor, Lii Tedre ja Lauri Kink. Rootsi kirjaniku Maria Blomi näidendi tõi lavale Enn Keerd ja kunstniktöö tegi külalisena Aime Unt.

Loosime 26. oktoobril Endla suures saalis toimuvale etendusele välja 2x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kui vanaks saab sellel aastal kutseline Endla teater?“

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 17. oktoobri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse ““Kas ansambel Väike Mees on ansambli Suur Mees või Meie Mees väiksem koosseis?“ õige vastus on Meie Mees“. Sel reedel ja laupäeval saavad koos ansamblitega Vanaviisi ja Väike Mees koos lustida Kadi Reiu ja Angela Sander.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles