Lennusadama 200 000. külastajaks osutus Pärnu Ülejõe gümnaasium

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tordi lõikas pidulikult lahti 12.a klassi klassivanem Kaidi Rannik.
Tordi lõikas pidulikult lahti 12.a klassi klassivanem Kaidi Rannik. Foto: Lennusadam

Täna  saabus Tallinna Eesti meremuuseumi Lennusadamasse 200 000. muuseumikülastaja, kelleks sai Pärnu Ülejõe gümnaasiumi 12.a klass.

200 000. külastaja võttis vastu Lennusadama tegevjuht Ott Sarapuu. Et tegemist oli ühiskülastusega, kuulutas Sarapuu ühe inimese asemel kogu 20-liikmelise Pärnu Ülejõe gümnaasiumi 12.a klassi grupi sümboolselt 200 000. külastajaks. Seejärel oli õpilastel võimalus ühiselt helistada kella, mida üks ja ainus kord oli siiani helistatud Lennusadama avamisel, teatas Lennusadama turundusjuht Triin Visnapuu-Sepp.

Kõiki pidulikku sündmust tunnistama sattunud külastajaid ootas seejärel Lennusadama fuajees tort.

Samaaegselt saabus Lennusadamasse teinegi suur grupp Pärnust. „Võime öelda, et 200 000. külaline oli suvepealinn Pärnu,“ naljatles Lennusadama tegevjuht ja kutsus tordile teisedki külalised.

„See oli väga meeldiv üllatus. Olin Lennusadamasse tulekut planeerinud juba alates suvest, kui käisin kohaga tutvumas. Otsustasin oma klassi siia ekskursioonile tuua, sest tegemist on ilmselt Eesti ainsa muuseumiga, mis oma moodsuse ja interaktiivsuse poolest suudab konkureerida suurte muuseumidega mujal maailmas,“ rääkis Pärnu Ülejõe gümnaasiumi inglise keele õpetaja, 12.a klassijuhataja Kai Kõks.

Eesti meremuuseumi Lennusadam on merenduse ja meresõja ajaloo muuseum, mis asub unikaalsetes vesilennukite angaarides Kalamajas. 200 000 külastust täitus tänavu mais avatud Lennusadamal viie esimese tegevuskuuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles