Samurai lapsed võistlesid kodusaalis

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juudo.
Juudo. Foto: Ants Liigus

Judoklubi Samurai karikavõistluste avaetapil Pärnu vabakooli saalis pakkusid pärnakatele konkurentsi Tartu Do klubi noored, kokku oli võistlejaid üle poolesaja.

Viie-kuueaastaste klassis jäid kõik medalid Samurai lastele. Oma kaalus võitsid Marten Künnapas (Tralli lasteaed), Tair Tiitus ja Andreas Erikson (Vikerkaare lasteaed), hõbemedal kuulus Karl Tammele, Rasmus Noormetsale ja Uku Karel Velletile, kolmanda koha teenisid Alvin ja Aldrin Rõigas, Tõnis Tomson, Mikk Otsla ja Aleksander Mätas.

Seitsme-kaheksa-aastastest jättis ainsa esikoha korraldajatele Kardo Remi Kaar, võites finaalis teist Samurai poissi Martin Taltsist. Serena Särav, Aleksandr Kurman ja Ander Laur kaotasid finaalis tartlastele ja said hõbemedali, Sander Lõhmus, Ranol Karotam, Rait Tiitus, Pert Salundi, Arnika Ojala, Mario-Maxim Rand, Henry Toomet ja Sten-Eric Seos teenisid pronksi.

D- ja C-klassis (1999.-2003. aastal sündinud) võistles rida omavanuste Eesti paremaid. Pärnulastest teenisid esikoha Rebecca Särav ja Reimo Ruul, teise kohaga lõpetasid turniiri Joonas Lauri, Renno Räim, Tuule Lääts ja Silver Teearu, pronksi said kaela Markus Steinberg, Marcus Rannamägi, Jaago Teearu ja Trever Ojala.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles