Joobes autovaras sõitis politseiautole otsa

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roolijoodiku põhjustatud avariis sai viga ka politsei Opel Vectra.
Roolijoodiku põhjustatud avariis sai viga ka politsei Opel Vectra. Foto: Lääne politseiprefektuur

Täna öösel kella 1.40 ajal võttis Pärnumaal joobes meesterahvas omanikult sõiduauto ja põhjustas kokkupõrkel politseisõidukiga avarii.


Pärnu politseiosakonna vanemspetsialisti-infojuhi Hedy Tammelehe kirjelduse kohaselt kasutas 1973. aastal sündinud mees vägivalda 1976. aastal sündinud mehe suhtes ja võttis kaasa sularaha, mobiiltelefoni ning autovõtmed. Seejärel põgenes kurjategija sõiduautoga Fiat Doblo.



Pärnu politseiosakonna patrullid ja kriminaalpolitsei asusid kurjategijat kiirelt otsima. Kell 5.45 märkaski üks patrullidest sõidukit Kilksama teel. Juht politseiametniku antud sireeni ja vilkuritega peatumismärguandele ei reageerinud, sõitis politseisõiduk Opel Vectrale otsa ja lahkus sündmuskohalt. Kuid põgeniku tee lõppes kilomeetreid eemal kraavis. Politseiametnikud avariis viga ei saanud, küll aga toimetati Fiati juht vigastuste tõttu haiglasse.



Sündmuse asjaolude selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles