Mart Viisitamm asus Rein Kilgi võlgasid klaarima

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitamm.
Mart Viisitamm. Foto: Urmas Luik

Endine Pärnu linnapea Mart Viisitamm loodab Rein Kilgi valdusfirma Transcom vastu esitatud pankrotitaotlust tasa­arveldusega siluda

Pärnu maakohus, kes kaalub Pärnu Laevatehase avaldust Rein Kilgile kuuluva valdusettevõtte Transcom pankroti väljakuulutamiseks, keeldus eile vaidlusalust summat avaldamast. Mõlemad ettevõtted on võrdses osas Pärnu Sadama aktsionärid, kirjutab Eesti Päevaleht.

„Pakun pankrotivaidlusega kärsituks läinud osapooltele lahendusi, kuidas edasi minna. Näen võimalust probleemid lahendada tasaarveldustega,” ütles Mart Viisitamm, kes töötab Rein Kilgile kuuluvas Zelluloosi Kinnisvaras. „Teen seda vabatahtlikkuse korras ja vabal ajal, sest tunnen vaidluse osapooli pea kümme aastatj," rääkis Viisitamm Eesti Päevalehele.

Pärnu Postimees on kirjutanud, et vaidlusalused summad jäävad vahemikku 128 000–900 000 eurot. Ühtlasi ei soovinud Viisitamm täpsustada, milliseid tasaarveldusi ja rahasummasid tema vahendatavatel läbirääkimistel käsitletakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles