Joodikjuht peab sünnipäeva arestimajas tähistama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkomeeter koos valge huulikuga.
Alkomeeter koos valge huulikuga. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna hommikul mõistis Pärnu maakohus aresti ja juhtimisõiguse äravõtmise mehele, kes istus autorooli alkoholi tarvitanuna.


Eile kella 18 ajal juhtis alkoholijoobes 1973. aastal sündinud Aleksei Pärnus Laine tänaval sõiduautot BMW 520i. Info võimaliku joobes juhi kohta saabus Lääne politseiprefektuuri juhtimiskeskusele tähelepanelikult inimeselt. Politseipatrull toimetas mehe Pärnu politseiosakonda kainenema.



Mees on ka varem politseile mitmesuguste liiklusrikkumistega silma jäänud. Tema seekordne käitumine oli politseiametnike suhtes üleolev ja agressiivne ning see tingiski arestipäevade taotlemise, teatas Pärnu politsei pressiesindaja.



Täna hommikul toimunud Pärnu maakohtu istungil mõistis kohus mehele 15päevase aresti ja võttis juhtimisõiguse ära neljaks kuuks.



Et mehel on juhtumisi täna sünnipäev, ehk paneb see juhtum ta põhjalikumalt oma teo üle järele mõtlema, loodab politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles