Kodanikuühiskonna tegijad aukohale

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse logo.
Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse logo. Foto: PEAK

Aasta lõpusirgel selguvad taas Pärnumaa kodanikuühiskonna tegijad, kandidaatide esildisi ootab Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskus (PEAK).

PEAK tunnustab koostöös maavalitsuse ja omavalitsuste liiduga kodanikuühiskonna aasta tegijaid, et teadvustada kodanikualgatuse olulisust piirkonna arengus, tugevdada kodumaakonnas kodanikuühiskonna ettevõtmisi, mis on kujunenud tavaks.

PEAKi arenduskonsultant Kadri Riitsaar märkis, et tunnustamise kategooriaid on kuus: aasta kodanikuühendus (mittetulundusühing, sihtasutus, seltsing), vabatahtlik, kodanikualgatust toetav äriühing ja kohalik omavalitsus ning Pärnumaa kodanikuühiskonna aasta tegu.

“Aasta teo valiku juhtmõte on kaasav juhtimine ühendustes,” selgitas Riitsaar.

Kandidaatide kohta ootab PEAK kirjalikke põhjendusi kuu lõpuni, aasta tegijate pidulik vastuvõtt toimub enne jõule. Info ettepanekute vormistamise kohta on PEAKi kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles