Spaahotelli juhatuse liikmeks kandideerib üle 60 inimese

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spaahotelli Estonia sauna- ja basseinikeskus. Foto on illustreeriv.
Spaahotelli Estonia sauna- ja basseinikeskus. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus spaahotelli pidava AS Taastusravikeskus Estonia nõukogu esimees Virve Pichen ütles, et ettevõtte juhatuse liikme konkursile laekus üle 60 avalduse.

Picheni sõnul oli avaldusi üle ootuste palju. Konkursi võitja loodetakse tema sõnul välja selgitada detsembrikuu esimeses pooles.

Juhatuse liikme tööülesannete hulka kuulub ettevõtte strateegiline juhtimine, sealhulgas turu jälgimine ja positsioneerimine, samuti igapäevatöö korraldamine ja ettevõtte esindamine.

Kandidaatidelt oodatakse kõrgharidust, vähemalt kolmeaastast keskmise või suure ettevõtte juhtimise kogemust ja soovitavalt muudatuste elluviimise kogemust juhina.

Alates 2010. aasta jaanuarist on äriregistri andmeil Estonia juhatuse liige Cardo Remmel. Tänavu juulis lahkus ametist juhatuse teine liige Maarika Koch, kes oli olnud juhatuses 2009. aasta oktoobrist saati.

AS Taastusravikeskus Estonia omanik on Pärnu linnavalitsus. Möödunud aastal kasvas ettevõtte käive raamatupidamise aastaaruande järgi kolm protsenti 4,46 miljonile eurole ja kasum enam kui neljakordistus 237 334 eurole, võrreldes aasta varasema 57 117 euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles