Pärnu päästja ja lõviklubid pälvivad Sinilinnu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Reedel toimub Tallinnas Toompeal UNICEF Eesti tänavuste Sinilinnu aastapreemiate pidulik üleandmine ja laureaatide vastuvõtt, teiste seas pälvivad preemia Lääne päästekeskuse Pärnu komando kutseline tuletõrjuja ja lastele kaks raamatut kirjutanud Antti Lääts (pildil)ja Lions Eesti Pärnu piirkond.

Kokku antakse tänavu välja üheksa Sinilinnu aastapreemiat ja kolm UNICEFi hõbedast tänumedalit.

„See ei ole rahaline auhind, vaid eeskätt tunnustus laste heaks tehtu eest. Sinisel sametpõhjal hõbe-valge-sinise tikandiga raamitud pilt on UNICEFi tänu neile inimestele või ettevõtetele, kes on Eesti laste heaks andnud oma parima, olnud oma tegevusega lastele eeskujuks, aidanud kaasa laste arengule, turvalisusele, tervisele või teinud laste ja noortega ennetustööd. Nad on aidanud kaasa, et meie lastel oleks lapsepõlv!“ ütles UNICEFi esindaja Eestis Toomas Palu.

Sinilinnu aastapreemiad annavad üle riigikogu esimees Ene Ergma ja ÜRO lastefondi UNICEF Eesti rahvuskomitee president Elle Kull. Kõik autasustatud kantakse UNICEFi auraamatusse.

UNICEF Eesti annab Sinilinnu aastapreemiat välja 12. aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles