Koduta loomad ootavad jõulukingitusi

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Kõik loomasõbrad võivad anda panuse Pärnu kodutute loomade varjupaika sattunud loomadele jõulukinkide kogumisse, selleks võib kas raha annetada või kingitusi viia.

Koduta loomade abistamiseks loodud mittetulundusühing Auh korraldab sel ja järgmisel kuul jõulukingituste kogumise kampaania kuues Eesti varjupaigas elavate loomade heaolu parandamiseks.

Pärnus saab kingitusi edastada eeloleval laupäeval ja pühapäeval 10-18 Kaubamajaka juures, andis teada MTÜ Auh liige Aili Annuk.

Pärnu varjupaik näeks kõige parema meelega, kui kingituseks toodaks kassiliiva ning kutsika ja väikese koera toitu, kusjuures loomadele toodav toit peab kindlasti olema avamata pakendis.

Peale selle vajab Pärnu varjupaik tekke, patju, linu, käterätikuid, saunalinasid, 20- ja 150-liitrisi prügikotte ja puhastusvahendit Domestos.

Kes sel nädalavahetusel kogumiskohta ei satu, võib teha rahalise annetuse kas pangaülekande või SMSiga. Juhised, kuidas seda täpselt teha, leiab MTÜ Auh kodulehelt.

Kogutud raha lubab mittetulundusühing kasutada vähemalt poole ulatuses varjupaikade loomade ravikulude eest tasumiseks, ülejäänud osa rahast läheb varjupaikadele vajalike asjade ostmiseks. Raha täpse jaotuse otsustab iga varjupaik ise.

Annetusi loodavad loomaabistajad saada nii eraisikutelt kui kollektiividelt. Kõigi rahaannetajate nimed avalikustatakse hiljem MTÜ Auh kodulehel, kes seda ei soovi, võib ülekande juurde vastava märke jätta.

MTÜ Auh on vähemalt 16aastasi noori ühendav mittetulundusühing, mille soov on abivajavate loomade heaolu tagada ja parandada. Samuti tegeldakse loomakaitse põhimõtete levitamisega elanike hulgas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles