Keskerakond kutsub Pärnu linnapead üles piirama energiajookide levikut

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Energiajoogid. Foto on illustreeriv.
Energiajoogid. Foto on illustreeriv. Foto: Peeter Langovits.

Keskerakonna Pärnu piirkonna aseesimees Kätlin Joala andis tänase kodanikupäeva puhul Pärnu linnapeale Toomas Kivimägile üle ametliku pöördumise, milles palutakse Pärnu linnavalitsusel välja töötada tegevuskava lastele ja noortele energiajookide reklaami ja müügi vähendamise ning laste ja noorukite terviseteadlikkuse tõstmise kohta.

„Kodanikupäev sobib suurepäraselt sellise idee linnapeale välja pakkumiseks,“ selgitas Joala, „Kuna keskvalitsus ei soovi ilmselgelt midagi ette võtta energiajookide reklaami ega müügi piiramiseks,  pöördumegi kohaliku omavalitsuse poole, kus ollakse palju enam avatud ja valmis koostööks.“

Joala sõnutsi toetab laste ja noorte tervise kaitsmist energiajookide mõju eest juba mitu ettevõtet ning nüüd on aeg omavalitsustelgi sõna sekka öelda.

„Usun, et Pärnu linnapea kiidab meie algatuse heaks ning on igati valmis linnapoolset abi pakkuma. Pärnu noorte tervis on ju meie ühine asi,“ lausus Joala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles