Mobiilirakendus juhatab metsa kuuske ostma

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RMK lubab taas riigimetsast jõulukuuse tuua.
RMK lubab taas riigimetsast jõulukuuse tuua. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavu saab peale riigimetsa majandamise keskuse kodulehe riigimetsast sobiva jõulukuuse leidmiseks infot mobiilirakendusest, kus on kaardistatud 145 sobivat kuusekohta üle Eesti.

„Riigimets on avatud ööpäev läbi, igaühel on võimalus tuua jõulukuusk juba oma traditsioonilisest kohast või avastada uusi kuusekohti riigimetsas,“ soovitas riigimetsa majandamise keskuse (RMK)  metsakasvatuse peaspetsialist Toomas Väät.

Enne riigimetsa kuuseotsingule minekut soovitab RMK külastada spetsiaalset kodulehte aadressil www.rmk.ee/kuuseke, kus saab veebikaardi abil planeerida teekonda ja endale sobivaim kuusekoht leida. Seal on juhised ja tingimused, kuidas kuuse eest hoolt kanda ja millistest kohtadest jõulukuuski otsida.

RMK kaardistatud 145 kuusekohta leiab ka RMK mobiilirakendusest. RMK tasuta mobiilirakenduse saab alla laadida nii iPhone’i, Androidi kui ka Windows’i nutitelefonides. Rakendus sisaldab kõiki juhised kuuse toomise, maksmisvõimaluste ja kuuse eest hoolitsemise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles