Õppusel osaleja jäi sõrmest ilma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliidu suurõppusest "Orkaan" võttis osa tuhatkond kaitseliitlast. Foto on illustreeriv.
Kaitseliidu suurõppusest "Orkaan" võttis osa tuhatkond kaitseliitlast. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Nädalavahetusel Pärnumaal toimunud suurõppusel jäi üks kaitseliitlane ilma sõrmest. Kaitseliit ei soovinud juhtunut täpsemalt kommenteerida.

Pärnu Postimehe andmetel jäi nädalavahetusel Sindi ja Tori ümbruses toimunud kaitseliidu suurõppusel „Orkaan“ üks osaleja ilma sõrmest, kui ta autolt maha hüppas ja sõrmus õnnetult auto külge haakus. Teine õppusel osaleja murdis jalaluu, veel esines väiksemaid vigastusi.

Palve peale neid juhtumeid täpsustada viitasid kaitseliitlased andmekaitseseadusele ja kommentaare anda ei soovinud.

„Ühtegi relvade või imitatsioonivahenditega seotud vigastust õppusel ette ei tulnud,“ kinnitas õppustel teavitustööd teinud Liivi Reinhold, kelle jutu järgi võiks väliõppuse füüsilist pingutust võrrelda spordivõistlusega, kus adrenaliin on laes, kuid olud keerulisemad kui näiteks jõusaalis.

Kokku toodi eri tervisemurede tõttu õppuse tsoonist välja kümme inimest. „Mõningaid traumasid tuleb ikka ette,“ nentis Liivi Reinhold.

“Orkaani” alal oli valves kolm kiirabiautot meeskondadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles