Justiitsministriks saab Pevkur ja sotsiaalministriks Rõivas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reformierakonna juhatus otsustas eile esitada tagasiastuva Kristen Michali asemel justiitsministri kandidaadiks sotsiaalminister Hanno Pevkuri ja sotsiaalministri kandidaadiks riigikogu liikme Taavi Rõivase.

Juhatus nimetas ministrikandidaadid Reformierakonna esimehe, peaminister Andrus Ansipi ettepanekul. Ansip ütles erakonna juhatuse koosoleku järel ajakirjanikele, et juhatus kinnitas ministrikandidaadid ühehäälselt.

“Taavi on olnud rahvastikuministri büroo juht, kui tehti vanemahüvitise seadust. Peaministri nõunikuna oli tema vastutada samuti sotsiaalvaldkond. Ka riigikogu liikmena on ta olnud sotsiaalkomisjoni liige. Arusaamine sotsiaalsüsteemi toimimisest on Taavil väga hea, lisaks on tal ka erasektori kogemus. Leian, et Taavi Rõivas on väga hea sotsiaalministri kandidaat,” ütles Reformierakonna esimees, peaminister Andrus Ansip.

“Hannol on pikaajaline valitsuses töötamise kogemus, ta tunneb valitsuse toimimist läbi ja lõhki,” lausus Ansip.

Peaminister läheb ettepanekuga nimetada uued ministrid ametisse presidendi juurde esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles