Noored toovad Pärnusse üle 100 tantsu

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Nädalavahetusel toimub Pärnu kontserdimajas laste- ja noortefestivali “Koolitants 2009” lõppkontsert, kahe päeva jooksul esitatakse 115 parimat tantsu, mis osutusid väljavalituks 708 tänavuse tantsu seast.


Kontserdimajas võib omadelegi kaasa elada: Pärnust ja Pärnumaalt pääses lõppkontserdile 18 tantsu (pildil finaali jõudnud Laine Mägi tantsukooli “Meeleheitel koduperenaised”).



Laupäeval, 18. aprillil kell 12 algab Pärnu kontserdimajas lastetantsude ning kell 17 show-tantsude ja Eesti-teemaliste tantsude etendus. Pärast kontserte kulgevad festivalil osalejad kell 20 rongkäigus kontserdimaja juurest afterparty’le klubisse Mirage, kus juhendajatele, toetajatele ja sõpradele pakutakse sünnipäevatorti.



Pühapäeval kell 13 saab kontserdimajas nautida estraadi- ja säästutantsude ning kell 16 vaba- ja tänavatantsude etendust. Autasustamine ja festivali lõpetamine algab kell 20.



Pileteid hinnaga 80-90 krooni saab osta kontserdimaja kassast, Piletilevi ja Piletimaailma müügipunktidest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles