Lastelavastust "Tiiger, tiiger" mängitakse kahes versioonis

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stseen Endla teatri lastelavastusest "Tiiger, tiiger!".
Stseen Endla teatri lastelavastusest "Tiiger, tiiger!". Foto: Indrek Aija

Pärnu Endla teatris esietendub kolmapäeval Donald Bisseti lastelugudel põhinev "Tiiger, tiiger", samanimelist lastelavastust mängitakse Küünis mudilastele ja suures saalis kooliealistele.

Briti kirjaniku Donald Bisseti soe ja värviküllane lugu, mida mängitakse Endla Küünis, sobib vaatamiseks just koolieelikutele. Selle on lavastuseks seadnud Andres Noormets, vahendas ERR.ee.

"Tegemist on äärmiselt fantaasiarikka inimesega. Tema lugudes saavad kokku inimesed, loomad, loodusnähtused, asjad ja nende vahel ei ole mitte mingisugust barjääri, nad suhtlevad täiesti vabalt omavahel," kirjeldas Noormets.

Kunstnikutöö tegid külalistena Endlas Maarja Noormets ja Kristina Lõuk, muusikalise kujunduse autor on Feliks Kütt. Lõbusa loomaperena on laval Pärnu näitlejad Ago Anderson, Ireen Kennik, Lauri Kink, Triin Lepik, Indrek Taalmaa ja Karin Tammaru.

Endla suures saalis jõuab lavale kooliealistele mõeldud "Tiiger, tiiger". Lugu ja näitlejad laval on samad, ent nii visuaalne teostus kui näitlejate tegutsemine peaks köitma juba kooliealist vaatajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles