Külalised Oskarshamnist tulevad kogemusi saama

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi lipp.
Rootsi lipp. Foto: AP / Scanpix.

Esmaspäeval, 20. aprillil saabuvad nädalaks Pärnusse Oskarshamni gümnaasiumi õpilased ja õpetajad, kes tulevad tutvuma siinsete koolide ja praktikakeskkonnaga.


Rootsi sõpruslinna gümnaasiumis õpivad lapsed peale üldainete erialaaineid. Pärnusse tulijatest kaks õpivad lisaainena laste- ja huvitegevust ning neli hotelli- ja restoranieriala. Rootslased on Pärnus varemgi käinud, neil on head mälestused toimetulekukoolist.



Delegatsiooni seekordse Pärnu-programmi on vastavalt külastuse eesmärgile kokku pannud Pärnumaa kutsehariduskeskuse toitlustus-majutusõppeosakond.



Külalised tutvuvad kutsehariduskeskusega, neile on korraldatud vaatluspraktikad Pärnu lastekodus, SA Tervises, kooli suurköögis ja lasteaias Mai.



Jüripäeval käib sõpruslinna grupp Saarde valla päeva- ja hoolduskeskustes, lasteaias ja gümnaasiumis ning osalevad Tihemetsa pargi kevadistel koristustöödel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles