Karjäärispetsialistid külastavad Pärnut

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu õppenõustamiskeskuse logo.
Pärnu õppenõustamiskeskuse logo. Foto: Repro

Pärnu õppenõustamiskeskus võõrustab 22. aprillil Euroopa mitme riigi karjäärispetsialiste, kes tutvuvad siinse karjäärinõustamise süsteemiga.


Suurbritannia, Prantsusmaa, Luksemburgi, Taani ja Hispaania karjäärispetsialistid külastavad Pärnumaa kutsehariduskeskust ja Pärnu kolledžit, teavitas Pärnu noorte infopunkti karjääriinfo spetsialist Silja Lilles-Sula. Külalised saavad ülevaate noorte teavitamise ja karjäärinõustamise süsteemidest, tööinfost ja noorte ettevõtlikkuse arendamisest Pärnumaal.



Karjäärispetsialistid on Eestis Leonardo da Vinci programmist rahastatava karjääriteenuste osutajate vahetusprojekti “Academia 2009” raames. Selle projekti käigus võivad karjääriteenuste valdkonnaga seotud spetsialistid tutvuda mõne Euroopa riigi hariduse ja tööhõive süsteemide ning nende raames osutatavate karjääriteenuste korraldusega, samuti saada ülevaade peamistest töömeetoditest, abivahenditest, uuendustest jms.



Pärnust ja Pärnumaalt on alates 2004. aastast “Academia” vahetusprojektide raames käinud mõne Euroopa riigi haridus- ja tööhõivesüsteemiga tutvumas seitse karjäärispetsialisti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles