Lindpere ja Müürsepp näitavad Pärnus pokkerioskusi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere.
Joel Lindpere. Foto: Liis Treimann

Sel reedel toimub Pärnu pokkeribaaris 2 Paari järjekordne “Bounty” pokkeriturniir, kus on külalisteks Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Joel Lindpere ja ekskorvpallur ning praegune Kalev/Cramo meeskonna abitreener Martin Müürsepp.

2 Paari eestvedaja Regina Gololobi kinnitusel on tal eriti hea meel USA meeskonna New Yorgi Red Bullsi ridades palliva Lindpere üle, kes on Eestis harv külaline ja lendab järgmisel nädalal Atlandi ookeani taha oma meeskonna juurde tagasi.

“Lindpere ja Müürsepp on mõlemad väga kõvad pokkerimängijad, kuid usun, et Pärnusse tulevad nad ikkagi pigem meelt lahutama,” rääkis Gololob. “Lindpere lubas, et korraldab pärnakaile korraliku pokkeriõhtu.”

Lindpere jõudis pokkeriuudistesse aasta lõpus, kui ta jõudis Prahas toimunud 1500dollarilise sisseostuga GSOP Live turniiril finaallauda ja teenis lõpuks 590 osaleja seas kaheksanda koha eest 13 570 eurot.

Vana pokkerimängija on Müürseppki, kes on samuti teeninud nii turniiridelt kui veebis mängides tuhandeid eurosid auhinnaraha.

“Bounty” turniiril võivad osaleda kõik pokkerisõbrad ja auhinnad on välja pandud nii turniiri parimatele kui neile, kes Lindpere ja Müürsepa lauast välja löövad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles