Mürakarusid ootab raamatukogus kool

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisipõnne oodatakse raamatukokku Mürakarukooli.
Pisipõnne oodatakse raamatukokku Mürakarukooli. Foto: Henn Soodla

Kolmapäeval, 9. jaanuaril oodatakse pisipõnne vanuses poolteist kuni neli aastat koos vanemate või hoidjaga Pärnu keskraamatukogusse Mürakarukooli, kus õpetaja Katrin Hildunen-Alvela eestvedamisel loetakse rütmisalme ja mängitakse käemänge.

Uue aasta esimeses pooltunnis lauldakse-tantsitakse juba armsaks saanud teretuslaulu ja teisi laulumänge. Sõnad nende sees räägivad karudest, talvest, lumest ja võib-olla vihmastki, mis talvele pikka nina näidates omasoodu akna taga krabistab. Jõulupäkapikkude kingitusena toodud marakapillid  on vihma ja lumega ühes ansamblis mängimiseks nagu loodud. Üsna kindlasti on raamatukorvi vahepeal uusi põnniraamatuid lisandunud.

Mürakarukoolis käimise ees tasu ei küsita. Soovi korral võib kaasa võtta istumisaluse või padja. Mõelda tasuks vahetusjalatsite või kumminaksudega sokkide-sukkpükste peale, et tantsujalg ülemäära ei libiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles