Tuukritel ei õnnestunud kadunuks jäänud läti kalameest leida

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tirgutamine. Foto on illustreeriv.
Tirgutamine. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tuukrid üritasid esmaspäeval Pärnu lahel leida nädalavahetusel kadunuks jäänud Lätist tulnud kalameest, kuid pidid halva ilma tõttu otsingud katkestama.

Tuukrid pidid otsingud esmaspäeval katkestama, kuna nähtavus oli sündmuskohal nullilähedane ja sellistes tingimustes ei olnud võimalik kadunud kalameest otsida, ütles Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Lääne prefektuur jätkab kadunud kalamehe otsinguid kolmapäeval sonari abil.

Politsei sai pühapäeval kell 19 teate, et Liu sadamast merejääle kalastama läinud Lätist pärit seltskonnast ei ole üks mees jäält tagasi pöördunud. Viimati nägid kalamehed oma 1961. aastal sündinud kaaslast kella 16 paiku, kui mees kalastas ülejäänud seltskonnast umbes 300 meetri kaugusel. Kui pimeda saabudes ei olnud mees naasnud peatuspaika, otsustasid ülejäänud teda otsima minna. Kohas, kus teda viimati nähti, ei olnud enam kedagi. Mobiiltelefoni mehel kaasas ei olnud.

Pärnu kordonist väljus kell 19.15 kolmeliikmeline toimkond sündmuskohale. 20.50 paiku leidis toimkond 1,5 kilomeetrit Liu sadamast kagu suunas merejääs augu, mille juures kadusid jääl liikunud inimese jäljed ja augu servadel olid märgid sellest, et keegi võis olla vette kukkunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles