Jalgpalliliit asub Pärnu vutti päästma

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak.
Aivar Pohlak. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti jalgpalliliit loodab vabatahtlikult teise liigasse taandumist plaaninud Pärnu Linnameeskonna madalamale tasemele kukkumisest päästa.

"Jalgpalliliit pole kunagi ühtegi klubi hätta jätnud, vaid alati püüdnud aidata. Olen optimist ja üsna veendunud, et Pärnu mängib algaval hooajal ikkagi esiliigas. Kui vaja, siis lähen ise Linnameeskonda juhtima!" vahendas Õhtuleht Eesti jalgpalliliidu presidendi Aivar Pohlaku sõnu pärast kohtumisi asjaosalistega.

Pärnu Linnameeskond sai mullu esiliigas üheksanda koha, millega kukkus aste madalamale, ent rivaalide loobumised võimaldavad klubil 2013. aastal samal tasemel jätkata.

Linnameeskonna eestvedaja Gert Olesk teatas eelmisel nädalal, et esiliigas jätkamise võimalusest loobutakse ja taandutakse märgatavalt tagasihoidlikumate võimalustega teise liigasse, mis on alates esiliiga B-tasandi loomisest Eesti jalgpallipüramiidi neljas aste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles