Turismieriala vilistlased saavad homme kokku

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pärnu kolledž ootab turismivilistlasi kokkutulekule.
Tartu ülikooli Pärnu kolledž ootab turismivilistlasi kokkutulekule. Foto: TÜ Pärnu kolledž

Homme tulevad Tartu ülikooli Pärnu kolledžis kokku nii Pärnu majanduskooli kui kolledži turismierala vilistlased, et tähistada ühtlasi Pärnus turismihariduse andmise 15. aastapäeva.


Turismihariduse aastapäeva Pärnus tähistavad 24. aprillil nii Pärnu majanduskooli kui Pärnu kolledži vilistlased, praegused tudengid, õppejõud, kolledži koostööpartnerid ja Eesti turismisektori asjalised, teavitas Pärnu kolledži turismiosakonna projektijuhi assistent Tatjana Koor.



1991. aastal avatud Pärnu majanduskoolis käivitati koostöös Kanada Seneca kolledžiga turismimajanduse õppesuund 1993. aastal. Majanduskoolist kasvas välja Tartu ülikooli Pärnu kolledž, mis oli esimene õppeasutus, kus 1996. aastal avati turismi- ja hotelliettevõtluse diplomiõppekava (nüüdseks rakenduskõrgharidusõppekava), mis muutus kiiresti väga populaarseks kogu Eestis.



Pärnu kolledžis õpib üle 1000 tudengi, kusjuures turismiosakonnas üle 400 üliõpilase.


Kolledž pakub kahte turismiõppekava: turismi- ja hotelliettevõtlust nii päevaõppes kui avatud ülikoolis ja alates 2004. aastast võib omandada magistrikraadi turismigeograafias.



Nii turismi- ja hotelliettevõtluse õppekava kui turismigeograafia magistrikava on rahvusvaheliselt akrediteeritud. Tänavu käivitub rahvusvaheline magistrikava "Wellness and Spa Service Design and Management".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles