Rääma kooli kontserdil saab teha annetuse kooli fondi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääma põhikooli hoone.
Rääma põhikooli hoone. Foto: Urmas Luik

Pärnu Rääma põhikooli tänavune kevadkontsert on korraldatud tuluõhtuna, et toetada helilooja Valter Ojakääru asutatud Rääma kooli fondi.


Pärnus Agape saalis 28. aprillil kell 18 algaval kontserdil astuvad üles Väike Viisikoor, poistekoor Valter, Agapella käsikellastuudio solistid, ansambel, flöödimängijad, tantsurühmad.



SA Eesti Rahvuskultuuri Fondi juurde asutatud Rääma kooli fondile pani aluse kooli vilistlane Valter Ojakäär, annetades fondi 50 000 krooni.



Fondi eesmärk on toetada Rääma põhikooli õpilaste haridusteed ja võimaldada neil arendada oma loomingulisi andeid. Väljamakseid saab fondist teha aga alles pärast seda, kui põhikapital on ületanud 100 000 krooni piiri.



Rääma põhikooli direktori Elmo Joa ütlust mööda on on fondi arvel 56 897 krooni, millest viimane sissemaks oli käsikellastuudio Agapella novembrikuu juubelikontserdi tulu.



“Kooli kevadkontsert on tänavu tuluõhtu vormis seetõttu, et ka kooli initsiatiivil fondi vahendeid korjata,” selgitas Joa. Kontsert on tasuta, kuid kool on tänulik kõigile, kes oma annetusega fondi toetavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles