Endlas toimub ärajäävate etenduste asemel teatrikino lisaseanss

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tambet Tuisk ja Evelin Võigemast.
Tambet Tuisk ja Evelin Võigemast. Foto: Kopli Kinokompanii

Kuna näitlejate haigestumise tõttu jäävad reedel, 25. jaanuaril etendused „Palju õnne argipäevaks“ ja „Heinrich IV“ ära, otsustas teater pakkuda publikule võimalust vaadata Ain Mäeotsa filmi „Deemonid“.

Ärajäävate etenduste piletid ostetakse tagasi või vahetatakse soovi korral ümber edasiste etenduste piletite vastu. Kinoseansile pääsevad ärajäänud etendustele pileti ostnud tasuta. Teistel tuleb kinoseansile pääse lunastada.

“Deemonite” stsenaariumi on kirjutanud režissöör Ain Mäeots kahasse Toomas “Tommyboy” Tilgaga ja kandvas rollis on Pärnust pärit näitleja Tambet Tuisk.

Teistes osades astuvad üles Ain Lutsepp, Ene Järvis, Evelin Võigemast, Mait Malmsten ja Eva Püssa.

Kopli Kinokompanii ja Exitfilmi koostöös valminud linateos on tegijate selgituse kohaselt tragikoomiline lugu valedest ja hingelisest põrgust, mille kolm „täiesti normaalset“ inimest endale ja oma lähedastele  hasartmängu kaudu üles ehitavad. Seda parimate kavatsustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles