Matemaatikaolümpiaadil võidutsesid poisid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matemaatikaõpik
Matemaatikaõpik Foto: textbooks.com

Pärnu linna 5. klasside matemaatikaolümpiaadi parimad kohad läksid tänavu ühte perre: Koidula gümnaasiumis õppiv Markus Oliver Tamm võitis esimese ja tema kaksikvend Joonas Sander teise koha, nende õpetaja on Sirje Õismets.


Kolmanda koha sai Amanda Poopuu ühisgümnaasiumist, teda õpetab Katrin Vunk.



6. klasside matemaatikaolümpiaadi võitis Karl Marti Toots Kuninga tänava põhikoolist ja koolivend Bert Reila oli kohe tema kannul teine. Kolmandat kohta jagasid Karoliine Kurvits taas Kuninga koolist ja Silver Käsper Koidula gümnaasiumist. Tootsi, Reila ja Kurvitsa õpetaja on Elsa Fedtšenko, Käsper õpib Tiia Toobali käe all.



Olümpiaadil osales 29 viienda ja 25 kuuenda klassi õpilast Pärnu kaheksast koolist, teavitas Pärnu linnavalitsuse haridusosakonna üldhariduse peaspetsialist Virve Laube.



Matemaatikaolümpiaadi linnavoor toimus 18. aprillil Koidula gümnaasiumis. Olümpiaadi korraldas Pärnu linna matemaatikaõpetajate aineühendus ja ülesanded koostas Tartu ülikool. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles