Maakoolide füüsikud võtsid mõõtu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Füüsikaklass. Pilt on illustratiivne.
Füüsikaklass. Pilt on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

Füüsikaolümpiaadi Pärnumaa piirkonnavoor tõi võistlema 18 põhikooliõpilast ja kümme gümnasisti, noorim osalenu käib alles seitsmendas klassis.

Gümnaasiumiastmes sai parima tulemuse Audru keskkooli abiturient Taavi Kunto (õpetaja Tiiu Rätsep), teise koha Kilingi-Nõmme gümnaasiumi 11. klassi õpilane Reelika Tõnisson (Paul Zubtšenko) ja kolmanda Siim Vahkel Audru kooli 12. klassist (Tiiu Rätsep).

Üldarvestuses neljas, kuid omavanuste seas parim oli Ago Tominga, Paul Zubtšenko õpilane Kilingi-Nõmme kooli 10. klassist. Üldarvestuse viies ja 11. klasside seas võitnud Reelika Tõnissoni järel teine oli Mihkel Sild Vändra gümnaasiumist (Zoja Juuremaa). Koondarvestuse kuues ja 12. klasside kolmas koht kuulub Rando Tõnissonile Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Paul Zubtšenko).   

Üheksandate klasside ja ühtlasi kogu põhikooliosa esikolmiku tipus on Kermo Saarse Paikuse põhikoolist (Aare Külaots), teisel kohal Maris Selmet Vändra gümnaasiumist (Zoja Juuremaa) ja kolmandal Mikk Merila Paikuse koolist (Aare Külaots).

Kaheksandate klasside parim oli Lily Hansen Vändra gümnaasiumist (Zoja Juuremaa), teine Alex Tähemaa Surju põhikoolist (Ele Jaanimägi) ja kolmas Jargo Pert Vändrast (Zoja Juuremaa).     

Pärnu maakoolide noorim füüsikaolümpiaadil osalenu oli Egert Siigur Are põhikooli seitsmendast klassist, teda õpetab Tarmo Pajula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles