Parkimismaja ehitus saab sel nädalal jätku

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pooleli olev parkimismaja Pärnu kesklinnas.
Pooleli olev parkimismaja Pärnu kesklinnas. Foto: Ants Liigus

Merko Ehitus Eesti alustab neljapäeval, 7. veebruaril Port Arturi parkimismaja ehitusega.

Viiekorruseline 320 parkimiskohaga Pärnu kesklinna parkimismaja valmib 30. juuniks.

„Parkimismaja valmimine on üks samm Pärnu kesklinna väljaarendamise suunas,“ ütles Port Arturi tegevjuht Keit Nestor. „Meie klientidel ja suvekülalistel muutub kesklinnas parkimine palju mugavamaks. Pärnu rannarõõme, kultuurielu ja kesklinna nautivad külalised saavad kasutada kuiva katusega parklat, mis jätab kindlasti linnast parema mulje ja soodustab korduskülastusigi.“

Nestor avaldas lootust, et parkimismaja naabruses alustatakse lähiajal kino ehitamist ja tulevikus on kesklinnas kaetud nii korraliku parkimise kui uudse meelelahutuse vajadused.

AS Merko Ehitus Eesti juhatuse esimees Tiit Roben tõdes, et Pärnu parkimismaja on praegu üks väheseid suuremahulisi eratellimusi Eesti linnapildis.

„Parkimismajas asuvate kaubanduspindade vastu on huvi tundnud mitmed kaubandussektori esindajad, sealhulgas kõik suuremad toidukaupluste ketid,“  sõnas Keit Nestor.

Pärnus Laial tänaval asuva parkimismaja ehitus seiskus 2008. aasta lõpus. Algselt pidi parkimismaja valmima 2009. aasta suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles