Pärnu jõe vasakkalda terviseraja ehitaja leitud

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jõe vasakkaldale tervisespordiraja ehitamise riigihankel tegi parima pakkumise YIT Ehitus koos osaühinguga Allik-Trans.
Pärnu jõe vasakkaldale tervisespordiraja ehitamise riigihankel tegi parima pakkumise YIT Ehitus koos osaühinguga Allik-Trans. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus kinnitas tänasel istungil Pärnu jõe vasakkaldale tervisespordiraja ehitaja leidmiseks korraldatud riigihanke tulemused. Parima pakkumise tegi AS YIT Ehitus koos Allik-Trans OÜga.

Ühispakkumise maksumus on ligi 1,6 miljonit eurot. Pärnu linnavalitsuse teatel sõlmitakse hankeleping ASiga YIT Ehitus juhul, kui Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) rahuldab struktuuritoetuse taotluse.

Kokku osales terviseraja ehitaja leidmise riigihankel kuus pakkujat hinnavahemikus 1,6–3,1 miljonit eurot.

Umbes nelja kilomeetri pikkune tervisespordirada tuleb Pärnu kesklinna silla ja Papiniidu silla vahelisele alale. Tööde kestuseks on kavandatud seitse kuud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles