Pereklubi korraldab heategevuslaada

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oma kiiresti kasvavatele lastele väikeseks jäänud riided ja jalatsid ning lapseootel kantud rõivad leiavad uue omaniku Reformierakonna Pärnumaa pereklubi korraldataval heategevuslaadal, mis toimub laupäeva keskpäevast Mai kino ruumides.

Reformierakonna piirkonna esimehe, ettevõtja Irina Talviste sõnade järgi on tegemist tavaks kujunenud üritusega. Mullu toetas pereklubi heategevuslaada osavõtutasudest laekunud tuluga lasteaedasid laste tervist edendavate vahenditega, linna kõik lasteaiad said massaažipallid.

“Tänavu toetame samuti linna lasteaedasid, muretseme neile käelist tegevust arendavaid vahendeid, ostame Büroomaailma soovitusel kvaliteetseid joonistustarbeid,” rääkis Talviste.

Pärnu naiste varjupaigale saab annetada mänguasju ja rõõmsavärvilisi kattekardinaid varjupaiga remonditud tubadesse.

Keskpäeval saavad lapsed kinosaalis vaadata ainult heategevuslaada ajaks tellitud “Lelulugu 3” eestikeelset animatsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles