Sauga jõel purunes rippsild

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sauga vallas Nurme külas purunes üle Sauga jõe viiva rippsilla trosskinnitus.
Sauga vallas Nurme külas purunes üle Sauga jõe viiva rippsilla trosskinnitus. Foto: Aavo Kreem

Pärnumaal Sauga vallas Nurme külas Tanni bussipeatuse lähedal üle Sauga jõe ehitatud rippsillal purunes eile kinnitustross, mistõttu sild muutus kasutuskõlbmatuks.

Pärnu Postimehe veebitoimetusele purunenud sillast pilte saatnud Aavo Kreemi sõnutsi on kohalikud elanikud sidunud silla otstesse lindid, mis hoiatavad purunenud rajatisele minemast.

“Jõest umbes kolme meetri kõrgusel asuv sild on trossi purunemise tõttu ühele poole tugevasti kaldu ja sellele minek on eluohtlik,” ütles Kreem, kelle sõnade kohaselt on silla alt läbi jooksev Sauga jõgi jäävaba.

Kreemi jutu järgi oli sild katki ka eelmisel suvel. Siis olevat üks kohalik naine läbi silla katkiste laudade jõkke kukkudes tõsiselt viga saanud. Pärast õnnetust remontisid Nurme küla elanikud silla ära.

“Katkise silla tõttu tuleb kohalikel elanikel ja õpilastel nüüd bussile minekuks paarisaja meetri asemel teha paarikilomeetrine jalutuskäik,” lisas Kreem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles