Rapla napsas pärnakatelt võidu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Raadik.
Rain Raadik. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Korvpalliklubi Pärnu meeskond oli tänases Eesti meistriliiga kohtumises Rapla TYCO vastu kogu mängu jooksul väikses eduseisus, kuid pidi lõpuminutitel vastase paremust tunnistama.

Pärnakad haarasid avaveerandi järel 28 : 19 eduseisu ja olid poolajale minnes ees 43 : 38.

Kolmanda veerandiga võrdsustas kodus mänginud Rapla meeskond skoori – viimasele lühikesele vaheajale minnes näitas tabloo 63 : 63.

Veel neljanda veerandaja keskel oli Pärnu meeskond veel neljapunktilises eduseisus 71 : 67, kuid siis tegi kodumeeskond 11 : 0 vahespurdi, mida enam käest ei antud ja nii pidid pärnakad tunnistama vastase 81 : 76 paremust.

Rain Raadiku arvele jäi 24 punkti ja 11 lauapalli, Kristjan Kitsing viskas 15 punkti.

Rapla eest oli suurim korvikütt meeskonna värskeim täiendus Martin Dorbek, kes tõi 21 punkti.

Pärnakatel on 21 mängust seitse võitu ja 14 kaotust, mis annab turniiritabelis üheksa meeskonna konkurentsis seitsmenda koha.

KK Pärnu järgmine mäng on järgmisel laupäeval võõõrsil Valga meeskonna vastu. Kaks päeva hiljem mängitakse Balti liiga vahegrupi turniiril kodus Panevežyse Lietkabelisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles