Pärnakad alistasid liidrite duellis Selveri

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond. Foto: Ants Liigus

Eesti-Läti ühisliigas põhiturniiri võidu kindlustanud Pärnu võrkpalliklubi meeskond alistas Kuressaares peetud mängus turniiritabelis teisel kohal paikneva Tallinna Selveri 3 : 1. Pärnu meeskonna vastane ühisliiga kaheksandikfinaalis selgub homme.

Pärnakad kaotasid Selveri vastu avageimi 23 : 25, kuid võitsid seejärel järgmised 25 : 21, 25 : 20 ja 25 : 20.

Pärnu meeskonnal on ühisliiga võitjana põhiturniiri tabelis 65 punkti ja homme ootab ees mäng Tartu Bigbankiga. Selver on kogunud teisena 56 punkti. Põhiturniiri kolmanda-neljanda koha meeskonnad selguvad homme, kui viimase vooru kohtumise peavad TTÜ ja Riia Lase.

Homme selgub pärnakate vastane ühiliiga veerandfinaalis. Pärnakate vastaseks võib tulla Ozolnieki Poliurs või Daugavpilsi Universitāte.

Järgmisel nädalavahetusel mängitakse ühisliigas kahemängulised veerandfinaalid. Kohtuvad põhiturniiri 1. ja 8., 2. ja 7., 3. ja 6. ning 4. ja 5. Esimene mäng on nõrgema asetusega meeskonna väljakul, kui teise mängu järel on võidetud-kaotatud geimid viigis, järgneb 25 punktini mängitav “kuldne geim”.

Final Four mängud on kavas 2. ja 3. märtsil, eeldatavasti selgub turniiri võitja Pärnus.

Kui Eesti-Läti ühisliiga läbi saab, algavad kohe nii Eestis kui Lätis rahvuslikud play-off’id. Pärnu ja Selver on veerandfinaalides vabad, neile algavad kolme võiduni peetavad poolfinaalid 21. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles