Sütevakas kõlavad Viidingu laulud

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaagup Kreem, Taavi Langi ja Tiit Kikas.
Jaagup Kreem, Taavi Langi ja Tiit Kikas. Foto: promo

Neljapäeval, 21. veebruaril esinevad Sütevaka salongiõhtul Jaagup Kreem, Taavi Langi ja Tiit Kikas, kes astuvad üles Juhan Viidingu tekstidel põhinevate lauludega.

Idee tuli Jaagup Kreemilt, kellel juba pikka aega küpses plaan oma onu Juhan Viidingu lauludest ja luulest kava teha. Tee viis kokku Tiit Kikasega, kellega koos valmisid lugude seaded. Tänu Kikase multiinstrumentalisti võimekusele ja uusi lahendusi otsivale loomusele kõlavad kontserdil tema esituses peale tavapärase viiuli muudki instrumendid, nagu flööt, parmupill, mandoliin, tuuba, meloodika. Kitarril saadab laule noor ja andekas kitarrist Taavi Langi.

Salongiõhtu on pühendatud Eesti Vabariigi 95. aastapäevale ja on huvilistele tasuta.

Salongiõhtud toimuvad Sütevakas alates 2001. aastast. Nende eesmärgiks on tutvustada noortele  muusikuid, luuletajaid, kirjanikke ja teisi kultuurielu tegelasi, aidata kaasa noorte maailmapildi kujunemisele ja toetada seeläbi õpetajate tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles