Tuksis kella hindab asjatundja silm

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pärnu linnavalitsuse maja küljes üürikest aega laitmatult töötanud kell on nüüd omadega jälle õhtul ja jääb ootama, millal pädev meister teeb kindlaks, miks kui uueks remonditud ajamõõtja ikka ja jälle jukerdab.

Nagu ütles Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas, on viimati kella parandanud Hüdraks OÜ meestel mõistus otsas, sest nende endi hinnangul tegid nad kõik võimaliku, et ajanäitaja töötaks, ent võta seierist.

Nii tulebki Pärnusse kella rajataguse tootjafirmaga seotud spetsialist, kelle kogenud silm peab ütlema, mis “haigust” aina rikki minev kell põeb. Muudkui jupsiva kellaga seoses tõdeti Eestis peamiselt Rootsi tootja Westerstrand Urfabrik AB toodangut vahendavast Alarmecos ASist, et tuliuus fassaadikell läheks tellijale maksma 3000 euro ringis.

Sellest rahast oleks umbes 1500 eurot kella enda hind, tuhande euro ringis maksab juhtkell ja ajanäitaja ülespanekki nõuab teatud kulusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles