Pärnumaa tantsulapsi saatis Lätis edu

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti meistrivõistlustel läks Pärnumaa tantsutruppidest kõige paremini tantsukooli WAF Dance diskoneidudel, kes tulid väikese grupi kategoorias teisele kohale.
Läti meistrivõistlustel läks Pärnumaa tantsutruppidest kõige paremini tantsukooli WAF Dance diskoneidudel, kes tulid väikese grupi kategoorias teisele kohale. Foto: Erakogu

Riias Olümpiakeskuse hallis peetud Läti meistrivõistlustel jõudsid Pärnumaa tantsulapsed kõrgetele kohtadele.

Lõunanaabrite suurimal tantsuvõistlusel oli möödunud nädalavahetusel stardis üle 3000 noore Baltimaadest, Venemaalt ja Valgevenest.

Võisteldi hiphopi, diskotantsu, show-tantsu ja tänavatantsude kategoorias, kohtunike hulka kuulusid maailmakuulsa tantsutrupi Flawless liikmed.

Eestist oli Lätti sõitnud 130 tantsunoort, kes tõid kodumaale kolm hõbe- ja ühe kuldmedali.

Tallinna, Tartu ja Elva tantsukoolide kõrval võtsid üritusest osa Pärnu linnas ja maakonnas tegutsevad WAF Dance ja MP-Dance.

Oma oskusi näitasid lapsed kahel päeval ja paralleelselt neljal väljakul.

Pärnumaa truppidest läks kõige paremini WAF Dance diskoneidudel (Angela Absalon, Ülle Järvoja, Deborah ja Martina Puusepp, Greta Tamm), kes teenisid väikese grupi kategoorias välja auhinnalise teise koha. Hõbedavääriliste tüdrukute treeningtunnid toimuvad Uulu kultuuri- ja spordikeskuses ning neid juhendab treener Sigrid Absalon.

Hiphopis saatis edu Meeli Pärna ja Juss Lindmäe juhendatavaid WAFi poisse: Richard Mattias Prints sai edasijõudnud laste kategoorias oma soolonumbriga tubli seitsmenda koha, Tõnis Tomson laste-algajate kategoorias 14. ja Markus Monak sama kategooria juunioride vanuseklassis samuti 14. koha.

Laste individuaalkategoorias oli tubli Ülle Järvoja, kes jäi esimesena napilt finaalist välja ja sai kaheksanda koha. Tema trupikaaslane Angela Absalon jõudis juunioride kategoorias poolfinaali ehk tosina parema hulka.

Juunior duo kategoorias jäid Absalon ja Järvoja jällegi kaheksanda kohaga esimestena finaali ukse taha.

Tantsukooli MP-Dance piigad Iti-Mai Mätas ja Deborah Puusepp saavutasid diskotantsu duo kategoorias kuuenda koha. Nende treener on Anu Nõmm.

Nõmme juhendatavad MP -Dance hiphopparid Anneli Sommer ja Janeli Paiba jõudsid 138 võistleja seas oma soolonumbritega poolfinaali ning duetina 27. kohale.

Treener Nikolai Smirnovi hiphop juunioride väike grupp (Janeli Paiba, Anneli Sommer, Kristina Mjasojedova ja Raili Pitkman) tuli finaalist koju väärt seitsmenda kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles