Pärnu turg sai uue omaniku

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vana turg.
Pärnu Vana turg. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Bellvory Turg OÜ ostis Arco Vara tütarettevõttelt Arco Investeeringute AS Pärnu turu. Vastavalt lepingule pooled tehingu hinda ei avalikusta.

Tehingu tulemusel sai kontsern 87 000 eurot kasumit, kontserni varad vähenesid 2 miljoni euro ja laenukohustused 772 000 euro võrra. Kontserni aastane müügikäive väheneb tehingu tagajärjel vähemalt 300 000 euro võrra, teatas Arco Vara.

Arco Vara teatel kasutatakse tehingust saadud vaba rahavoogu osaliselt kontserni finantsseisundi tugevdamiseks ja suuremas osas edasiseks arendustegevuseks.

Pärnu Turg OÜ-le kuulub ligi 7700 ruutmeetril asuv suurim ja vanim turg Pärnu linnas. Turg koosneb 2003. aastal valminud turuhoonest ja katusealusega väliturust. Ettevõte tegeleb talle kuuluvate pindade väljarentimisega kauplejatele müügitegevuseks, turu tegevuse korraldamise ning hoonete ja territooriumi haldusega.

Bellvory Turg OÜ kuulub Bellvory Management OÜ-le, mis omakorda kuulub Olga Dubovitskayale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles