Pärnu teerull veeres ühisliiga finaali

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond. Foto: Ants Liigus

Pärnu võrkpalliklubi meeskond ei jätnud Eesti-Läti ühisliiga poolfinaalis Riia Lase-Rile mingitki sõnaõigust, saades ülekaaluka 3 : 0 võidu.

Avageimis oli võrdset mängu ainult esimesteks punktideks, siis läks Pärnu meeskond oma teed ja lõunanaabrid võisid ainult Pärnu rongi tagatulesid imetleda. Nelja-viiepunktilise edu saanud pärnakad juhtisid 8 : 3, 16 : 11 ja said geimpalli seisul 24 : 15. Esimene katse küll ei õnnestunud, kuid geimivõit tuli järgmisel pallingul, mis tähendas 25 : 16 võitu.

Teise geimi esimeses pooles olid pidevalt punkti-paariga ees lätlased. Seisult 11 : 12 tegi Pärnu meeskond aga 5 : 0 vahespurdi ja ei andnud võidetud edu enam käest. Geimivõit vormistati tulemusega 25 : 20.

Kolmandas geimis jäi Pärnu 1 : 3 kaotusseisu, kuid seejärel tegi kodumeeskond 5 : 0 spurdi, asudes 6 : 3 juhtima. Edasi suutsid pärnakad hoida kolme-neljapunktilist edu, mis vormistati 25 : 21 geimivõiduks.

Pärnu meeskonna kapten Andrus Raadik ütles intervjuus TV 6-le, et võit tuli kergelt. "Võidu võti oli emotsioonides. Erilist taktikat meil polnud. Meil oli head emotsioonid ja sealt see võit tuli," lisas ta.

Küsimusele, kes sobib pärnakatele homseks finaalivastaseks paremini, vastas Raadik, et lihtsam oleks mängida Selveri vastu. "Selver sobib meile paremini, aga vahet ei ole," ütles ta.

Ühisliiga teises poolfinaalis kohtuvad Tallinna Selver ja TTÜ.

Ühisliiga meister selgub pühapäeva pärastlõunal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles