Krossiautod kihutavad laupäeval Taalis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krossiautod Talli rajal.
Krossiautod Talli rajal. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Laupäeval kell 11 Taali rajal algaval sõiduautode rallikrossi Eesti meistrivõistluste teisel etapil selgitatakse paremus klassides ERC Junior, ERC Standard, ERC 2WD ja Division 1. Võistluste kavas on kolm eelsõiduvooru ja finaalid.


Meistrivõistluste avaetapil Laitses oli Division 1 klassis kiireim soomlane Risto Simonen autol Proton Satria Evolution. Juunioride sõidu võitis Sander Roosimaa (VW Golf), teiseks tuli Janno Ligur (Lada Samara) ja kolmanda auhinna sai Joosep Hütt (VW Golf).



Standardautode finaalis kihutas esimesena üle lõpujoone Janno Õis, kannul Rainer Schultz (Lada Samara) ja Erki Külvi (VW Golf), ning ERC-klassi pjedestaali hõivasid Martin Saar (VW Golf), Silver Havamaa (Honda Civic Type-R) ja Ove Pärtelson (VAZ 2108).



Taali krossi pealtvaataja pilet maksab 75 ja perepilet 200 krooni. Autoga pääseb raja äärde 100 krooni eest. Välikohvikud pakuvad võistluspaigal kõhutäidet ja keelekastet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles