Meestel lasub süüdistus tuhandete liitrite salaalkoholi käitlemises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Märtsi lõpus kuulevad Pärnu maakohtus kohtuotsust kolm meest, kes süüdistuse järgi olid seotud tuhandete liitrite salaalkoholi ebaseadusliku käitlemisega.

47aastane Roland hoidis süüdistuse järgi oma valduses ligi 2552 liitrit ebaseaduslikku alkoholi. Samuti süüdistab Lääne ringkonnaprokuratuur teda selles, et ta turustas ja ladustas võltsitud kaubamärgiga jalanõusid müügi eesmärgil.

47aastane Riho hoidis süüdistuse järgi oma valduses üle 1506 liitri ebaseaduslikku alkoholi. Samuti on Rihole esitatud süüdistus selles, et ta pakkus Rolandile võltsitud jalanõusid müügiks.

Kolmandana kohtu all olev 45aastane Egon hoidis süüdistuse kohaselt enda valduses 84,5 liitrit maksumärgistamata viina.

"Maksumärgiga märgistamata ja käitlemiseks mittelubatud alkohol ja 821 paari võltsitud kaubamärgiga jalatseid leiti läbiotsimisel 2010. aasta detsembris. Leitud alkoholi arvestuslik aktsiis olnuks kokku üle 184 200 krooni ," märkis Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja.

Pärnu maakohus kuulutab lahendi 27. märtsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles