Ratastooli kasutajad pääsevad võistlusi tasuta vaatama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratastooli kasutajad pääsevad Pärnu spordihallis toimuvatele põnevatele võistlustele edaspidi ilma piletita. Foto on illustreeriv.
Ratastooli kasutajad pääsevad Pärnu spordihallis toimuvatele põnevatele võistlustele edaspidi ilma piletita. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus otsustas hakata lubama ratastooli kasutajaid Pärnu spordihallis toimuvatele üritustele tasuta.

Linnavalitsuse tänasel istungil täiendati Pärnu linna spordikooli spordihalli ruumide kasutusse andmise tasumäärasid reguleerivat korraldust punktiga, mis annab ratastooli kasutavatele isikutele koos ühe saatjaga võimaluse osaleda spordihalli suures saalis toimuvatel spordi- ja kultuuriüritustel (välja arvatud treeningud) tasuta, teatas Pärnu linnavalitsus.

„Meie soov on kutsuda rohkem ratastooli kasutajaid saama osa põnevatest spordivõistlustest ja kultuurisündmustest, olema koos kõigi teistega. Loodan, et tasuta sissepääs nii ratastooli kasutajale kui ka tema saatjale seda soosib. Seda enam, et ruumi ju on! Alustame spordihallist, aga mõttes on Vallikäärgi. Vaatame, kuidas läheb!“ kommetreeris otsust linnapea Toomas Kivimägi.

Spordihallis on üks invalift ja igal korrusel tualettruum ratastooliga liikujatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles