Tähtsaid pudemeid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu.
Andrus Veerpalu. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

* Eesti suusaliidu president Sandor Liive kiitis spordikohtu Veerpalut õigeksmõistvat otsust ja arvas, et Mati Alaverile on taas lahti tee Eesti suusakoondise peatreeneriks. Sellest tuleb juttu suusaliidu juhatuse lähema aja koosolekul.

* Eesti Antidopingu nõukogu liige Kristjan Port pidas spordikohtu otsust kergelt üllatavaks ja arvas, et moraalne süü jääb Veerpalule siiski alles. Port arvas, et lõpliku tõe jaluleseadmiseks ja mõlema vaidluspoole hingest okaste kustutamiseks võiks Veerpalu proovid ka uue markertesti meetodiga üle kontrollida.

* Veerpalu kaitsemeeskonna juht Aivar Pilv ütles, et tema arvates hakkasid asjad paremuse poole pöörduma spordikohtus toimunud kuulamiste teisel päeval, kui eestlaste väited järjest tõsisemateks läksid. Kas Veerpalu tiim WADA-lt kahjutasu nõuab, on veel lahtine. Esialgu maksab WADA spordikohtu otsusega Veerpalule kulude katteks 10 000 Šveitsi franki ehk 8200 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles