Nurme tehnokülas avati logistikakeskus

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nurme tehnokülas avas täna uksed Benders Baltic Nord OÜ logistikakeskus.
Nurme tehnokülas avas täna uksed Benders Baltic Nord OÜ logistikakeskus. Foto: Urmas Luik

Audru vallas Lemmemetsa külas Nurme tehnokülas avas täna uksed Benders Baltic Nord OÜ logistikakeskus.


„Uudise mõttes on see praegu väga kõva teema,” tõdes pidulikul talitusel Benders Baltic Nord OÜ juhataja Keijo Kuusik. „Muidu kõik ju ohivad, hoiavad pead kinni ja kurdavad, et on raske aeg.”



Benders Sverige toodetud tänavakive, betoonist katusekive ning muid betoonist ehitusdetaile Eestisse toova ja neid siin vastavatud keskuse kaudu Baltimaade tellijatele tarniva Benders Baltic Nord OÜ juhataja lausus, et ehkki keskuse rajamisel oli kõhklusi, otsustas asja rootslaste kindel tahe ettevõttesse investeerida.



„Praegu saime mõistliku hinnaga nii maa kui ehituse,” märkis Kuusik. „Meil läheb poolteist-kaks aastat, enne kui edasimüügivõrgustiku rajame ja kõik vajalikud suhted loome. Selleks ajaks on loota majandusliku olukorra paranemist ja siis on meil suurepärane stardipositsioon.”



Esimese ettevõttena avas Nurme tehnokülas oma esinduse mullu juunis Tatoli AS, kelle tegevusala on põllumajandusmasinate müük ja hooldus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles