Pärnu meeskond asus finaalseeriat juhtima

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond on meistritiitlist ühe võidu kaugusel.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond on meistritiitlist ühe võidu kaugusel. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu võrkpalliklubi meeskond sai Eesti meistrivõistluste finaalseeria kolmandas mängus Tallinna Selveri vastu kodusaalis magusa 3 : 2 võidu.

Avageimis jätkus võrdne mäng seisuni 8 : 8, siis tegi Pärnu meeskond turvalise vahe sisse ja kallutas geimi enda kasuks seisuga 25 : 19.

Teise geimi alguses haaras Pärnu meeskond viiepunktilise edu ja näis, et võit on vormistamise küsimus. Teisele tehnilisele vaheajale mindi seisul 16 : 11. Ometi ei lasknud Selver tagaajaja osast ennast heidutada, tegi vahespurdi ja viigistas seisu – 19 : 19. Pärnu meeskond sai uuesti kolmepunktilise edu 23 : 20, kuid jälle suutis Selver seisu võrdsustada – tablool vaheldusid seisud 23 : 23 ja 24 :2 4. Viimased kaks punkti kallutas enda kasuks Pärnu meeskond, võttes geimivõidu 26 : 24.

Kolmandas geimis jätkus punkt-punkti mängu esimese tehnilise vaheajani, mille pärnakad 8 : 7 võitsid. Siis haaras initsiatiivi Selver, kes asus teiseks tehniliseks vaheajaks omakorda 16 : 12 juhtima. Pärnu meeskond ei andnud alla ja võttis seejärel neli punkti järjest. Tablool olid  viiginumbrd 16 : 16 ja 17 : 17, siis tegi Selver vahe sisse, hoidis seda lõpuni ja võttis 25 : 20 geimivõidu.

Neljandas geimis kumbki meeskond suuremat edu, kui kolm punkti ei saanud. Otsustavate punktide mängimisel oli kindlam Selveri meeskond, saades preemiaks 25 : 23 võidu.

Otsustavas geimis vaheldusid viigiseisud seisuni 8 : 8, siis sai Pärnu meeskond sisse paaripunktilise edu, mis suurendati veel seisuni 14 : 10. Selver suutis veel kaks punkti tagasi mängida, siis lõpetas Pärnu kapten Andrus Raadiku rünnak mängu.

Pärnu meeskond asus tänase võiduga kolme võiduni peetavat finaalseeriat 2 : 1 juhtima. Seega on pärnakatel juba homme õhtul võimalus meistritiitel Tallinnas endale võita. Kui see ei õnnestu, mängitakse pühapäeval otsustav mäng Pärnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles