Pärnu ja Selveri finaalseeria viigis

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpalliklubi meeskond pidi Eesti meistrivõistluste finaalseeria neljandas mängus tunnistama võõrsil Tallinna Selveri 3 : 1 paremust.

Avageimi esimeseks tehniliseks vaheajaks saavutas Pärnu meeskond kahepunktilise edu 8 : 6. Teiseks vaheajaks kasvatati edu veel punkti võrra – 16 : 13. Siis haaras ohjad enda kätte Selver, tehes 7 : 0 vahespurdi ja asudes omakorda 21 : 17 juhtima. Pärnakad mängisid kohe kolm punkti tagasi – 20 : 21, kuid otsustavate punktide mängimisel olid edukamad pealinna mehed, kes said 25 : 22 geimivõidu.

Teises geimis tomus tõeline punkt-punkti heitlus. Kord oli napilt ees üks, siis teine meeskond. Esimese geimpalli sai mängu panna Selver eduseisul 24 : 23. Pärnu meeskond suutis selle päästa ja võita kaks järgmistki punkti, saades tasuks 26 : 24 geimivõidu.

Kolmandas geimis kukkus Pärnu meeskond täiesti mängust välja. Seisul 3 : 3 sai Selver kaheksa punkti järjest ja läks oma teed. Võit vormistati numbritega 25 : 13.

Neljandas geimis sai Pärnu meeskond reele tagasi. Punkt-punkti heitlust jätlus geimi lõpuni. Otsustavatel hetkedel olid kindlamad siiski Selveri mängijad, kes geimi lõpu enda kasuks kallutasid ja 25 : 21 võidu võtsid.

Tänase mängu järel on finaalseeria 2 : 2 viigis ja Eesti meister selgub pühapäeval Pärnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles