Selver oli otsustavas mängus pärnakatest parem

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpalliklubi meeskond pidi Eesti meistrivõistluste otsustavas finaalmängus tunnistama kodusaalis Tallinna Selveri 3 : 1 paremust.

Avageimis jäi Pärnu meeskond esimeseks tehniliseks vaheajaks taha 4 : 8. Pärnakad vähendasid vahe kahele punktile, kuid Selver läks jälle eest, jõudes teiseks tehniliseks vaheajaks eduni 16 : 11. Pärnu meeskond jõudis vahe taas kahele punktile vähendada (21 : 23), kuid Selveri rongi peatada enam ei õnnestunud ja nii kuulus avageimi võit tulemusega 25 : 21 külalistele.

Teine geim kulges punkt-punkti heitluses seisuni 2 : 2, siis sai Selver Martti Juhkami serviseeria järel viis punkti järjest, mis tähendas külaliste edu 7 : 2. Tagaajaja ossa jäänud pärnakad jõudsid veel viigini seisudel 15 : 15 ja 20 : 20, kuid otsustavatel hetkedel võitis punkte Selver, saades 25 : 22 geimivõidu.

Kolmandas geimis näitas Pärnu meeskond imelist minekut, asudes 13 : 2 juhtima. Selver suutis vahet vähendada ja peagi olid tablool numbrid 14 : 7. Selver ei olnud veel alla andnud ja vähendas vahe seisuni 23 : 24. Siis tõi otsustava punkti Pärnu meeskonnale Andrus Raadik, mis tähendas pärnakate geimivõitu 25 : 23.

Neljas geim algas punkt-punkti heitlusega. Siis pääses Selver ette, asudes 6 : 3 juhtima. Esimesele tehlisele vaheajale läksid meeskonnd Selveri 8 : 5 juhtimisel. Teiseks tehniliseks vaheajaks suurendas Selver oma edu veelgi – 16 : 11. Selg vastu seina, asus Pärnu maruliselt tagaajaja ossa ja jõudis 19 : 19 viigini. Edasi sai kolm punkti järjest Selver, minnes ette 22 : 19. Seda vahet pärnakatel enam tasa mängida ei õnnestunud ja nii kuulus geimivõit seisuga 25 : 21 ning Eesti meistritiitel Tallinna Selveri meeskonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles