Dokumendid liitumiseks on koos

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile ulatasid Audru vallavolikogu esimees Jaanus Põldmaa ja Lavassaare vallavolikogu esimees Ülle Varik maavanem Andres Metsojale rasked kaustad dokumentidega, mis tähendab, et 1. jaanuarist on vähem kui viiesaja elanikuga alev Audru valla hallata.
Eile ulatasid Audru vallavolikogu esimees Jaanus Põldmaa ja Lavassaare vallavolikogu esimees Ülle Varik maavanem Andres Metsojale rasked kaustad dokumentidega, mis tähendab, et 1. jaanuarist on vähem kui viiesaja elanikuga alev Audru valla hallata. Foto: Urmas Luik

Eile esitasid Audru valla ja Lavassaare valla esindajad Pärnu maavanem Andres Metsojale haldusterritoriaalse korralduse muutmist eeldavad dokumendid.

Maavanem peab omakorda esitama haldusterritoriaalse korralduse muutmise taotluse koos nõutava dokumentatsiooniga ja omapoolse arvamusega siseministeeriumile kümne päeva jooksul nende laekumisest arvates.

Teatavasti tegi eelmise aasta detsembris Lavassaare vallavolikogu ettepaneku Audru vallale alustada liitumiskõnelusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles