Arbuusiseemned pange mulda juba järgmisel nädalal

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saare-Tõrvaaugu aiandustalu aednik Harri Poom kasvatab arbuuse ja meloneid nii kasvuhoones kui avamaal. Nagu näha, saab kasvuhoonest kena saaki, kuid avamaal kasvatamist kiidab Poom veelgi enam.
Saare-Tõrvaaugu aiandustalu aednik Harri Poom kasvatab arbuuse ja meloneid nii kasvuhoones kui avamaal. Nagu näha, saab kasvuhoonest kena saaki, kuid avamaal kasvatamist kiidab Poom veelgi enam. Foto: Urmas Luik

Aiaomanike seas muutub iga aastaga üha populaarsemaks arbuuside kasvatamine, kes tänavu seda proovida tahab, peaks seemned õige pea mulda pistma.

Pärnumaal Vändra kandis pea paarkümmend aastat arbuuse ja meloneid kasvatanud Saare-Tõrvaaugu aiandustalu aednik Harri Poom rääkis, et tegelikult pole nende viljade kasvatamine sugugi raske. “Kes saab kurgiga hakkama, sel õnnestub ka arbuusi ja meloni kasvatamine,” kinnitas ta.

Peaasjalikult kasvatab Poom neid eksootilisi vilju avamaal ja seal on kasvatamine olnud isegi edukam kui kasvuhoones. Mõnel jahedal aastal on saak küll kehvemapoolne, kui päris ilma pole kunagi jäädud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles