Pärnumaa vutikoondis läheb mulkidelt revanši võtma

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa ja Viljandimaa koondiste kohtumist jälgis eelmisel aastal Pärnus 800 silmapaari. Sel aastal toimub naabermaakondade duell Viljandis.
Pärnumaa ja Viljandimaa koondiste kohtumist jälgis eelmisel aastal Pärnus 800 silmapaari. Sel aastal toimub naabermaakondade duell Viljandis. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tänavu 21. juunil toimub jälle suur maakondade jalgpallipäev, mille raames peetakse kaheksa maavõistlust, kus osalevad Eesti 15 maakonda ja pealinn Tallinn. Pärnumaa meeskond kohtub nagu mullugi Viljandimaa esindusega.

Et pärnumaalased pidid mullu tunnistama koduväljakul lisaminutil löödud väravast Viljandimaa koondise 3 : 2 paremust, on sel aastal meie meestel hammas verel ja Viljandis peetavale mängule minnakse mõttega revanš võtta.

„Maakondade maavõistlused annavad sportlikus mõttes võimaluse kord aastas ühte meeskonda kokku kutsuda selle maakonna parimad mängijad ja treenerid, ideelises plaanis aga sõnastada ja tugevdada kohalikku identiteeti. Tingimuseks maakonna esindamisel on see, et mängija peab olema seal sündinud või suurema osa elust seal elanud,“ märkis Eesti jalgpalliliidu president Aivar Pohlak.

„Julgustame korraldama enne põhimatši maakondade juhtide vahelisi meelelahutuslikke kohtumisigi, samuti naiskondade matše. Praegu käib maakondade koondiste komplekteerimine,“ lausus Pohlak.

Eelmisel aastal mängisid Pärnumaa koondises teiste seas endised ja praegused Eesti koondislased Raio Piiroja, Indrek Zelinski, Teet Allas, Sergei Mošnikov ja Sergei Terehhov. Treeneripingil juhendasid meeskonda Igor Prins, Sergei Ratnikov ja Ants Kommussaar.

Teistes võistluspaarides jooksevad suvel väljakule Tallinn ja Tartumaa, Ida-Virumaa ja Lääne-Virumaa, Põlvamaa ja Võrumaa, Harjumaa ja Läänemaa, Raplamaa ja Järvamaa, Hiiumaa ja Saaremaa ning Valgamaa ja Jõgevamaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles