Talgupäev ühendab suured ja väikesed kätepaarid

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üleriigiliste „Teeme ära!“ talgute Pärnumaa koordinaator on Krista Habakukk, kellel on mitmeaastane ühistöö korraldamise kogemus.
Üleriigiliste „Teeme ära!“ talgute Pärnumaa koordinaator on Krista Habakukk, kellel on mitmeaastane ühistöö korraldamise kogemus. Foto: Ants Liigus

Lähenev „Teeme ära!“ talgupäev ühendab suured ja väiksed kätepaarid, eilseks oli Pärnumaal kirja pandud talguid 78, neist enim – 15 – Pärnus. Vabatahtliku ühistöö tegemiste kohtade valik ja talguliste arv suurenevad eeloleva poolteise nädalaga.

Üleriigiliste talgute Pärnumaa koordinaator Krista Habakukk ütles, et talguid tuleb iga päevaga juurde ja kirjas olevate järgi saab tööd teha umbes 3000 soovijat.

“Pea igas omavalitsuses on ettevõtmisi ja lisandunud on juba hulgaliselt neid talguid, mida tehakse esmakordselt,” märkis Habakukk. Lisades, et seekord on esile tõusnud suguvõsatalgud, kus tullakse kokku oma esivanemate pärandit korrastama ja kokkugi saama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles